Vertikal integration

Vi kontrollerar processen från start till leverans från minsta detalj till färdig att användas

Markisol ikon blå vertikal integration

Vertikal integration

Mycket av Markisols marknadsframgång kan tillskrivas vår djupa tekniska kunskap och vertikala integration av våra produktionsprocesser. Nuförtiden har vi full kontroll över praktiskt taget varje steg på vägen från forskning och utveckling till slutmontering av färdiga produkter.

Egenutvecklade maskiner har varit Markisols signum sedan starten. Vid det här laget har vi våra egna plastinsprutningsmaskiner och utrustning för 3D-utskrift av en mängd olika komponenter. Dessutom har vi egna tyg och – mönsterdesigners och en stor tygproduktionsanläggning. Redan från början var målet att kontrollera hela värdekedjan – från design och ingenjörskonst, komponenter till tyger och tillverkning.

Innovation och vertikal integration

Markisols styrka ligger i företagets fokus på innovation och vertikal integration. Redan från början har målet varit att hantera hela värdekedjan – från design och ingenjörskonst, komponenter till tyger och tillverkning. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten samt förkortar ledtiderna för utveckling och leverans. Vi är ständigt engagerade i forskning och utveckling för att effektivisera vår produktion och förbättra vårt erbjudande. Många av våra innovationer är skyddade av internationella patent.

Vi bygger våra egna maskiner och verktyg som används i monteringsprocessen för rullgardiner.
Vi designar, testar och producerar en mängd olika komponenter för olika typer av rullgardiner. Vi utvecklar och tillverkar även våra egna tyger: mörkläggning, dagsljus och skärmar. Både vanlig och tryckt. Vi kontrollerar hela utvecklings- och monteringsprocessen för rullgardinen.

Som ett pussel...